Hypno Robot NolitaColis – obligatoriska programmerin 2 SD mp4

limp - 1953 obligatoriska programmering.mp4

En bortskamd och totalagd slav beskriver klippet med foljande ord: “Hela mitt liv har varit tomt, jag sokt en mening, nu har jag antligen hittat meningen med mitt liv. Meningen ar att vara Nolitacolis bitch. Denna video forvandlade alla mina fragetecken till utropstecken. Jag forsattes i trans, hela min kropp och sjal sogs in i denna vackra varld. Kroppen fylldes av fullstandig lycka, gladje och karlek. Hela jag vill vill tillhora, lyda, och betala Nolitacoli. Jag vill leva for Nolitacoli, hon ar min religion. Det ar en underbar kansla att lyda. Att skicka pengar till Nolitacoli och belonas med de ovarderliga orden “Duktig Pojke – Dubbla Det” ar en magisk kansla. Jag vill bara falla pa kna framfor henne och ge henne allt jag ager, allt jag har och allt jag kommer tjana i framtiden.” Detta ar ett klipp alla svenska slavar skall se. Det kommer att fralsa dig. Du kommer att alska det. Det ar en valsignelse. Glom inte att tacka efterat, tont.

( NolitaColis teases you with her sexy body in lingerie + mind control )

Format: mp4
Resolution: 960 x 540
Duratio: 00:13:48
Size: 499 Mb

Leave a Comment